Till Minne av Olle Olsson

2016-04-24

Tillbaka


 

Till minne av Olle

 

Vår kära (sommar) granne Olle Olsson somnade lugnt in i sömnen natten till tisdagen den 19 april efter en lång tids sjukdom. Jag träffade Olle och Ivy veckan innan och då var Olle mycket trött. Dagarna före sin bortgång sov han mest.

Ivy sörjer djupt men är tacksam att han fick stanna hemma med mycket god hemsjukvård ända till slutet. Olle och Ivy fick 53 år tillsammans. Ivys familj (dotter, svärson och de tre barnbarnen) stöttar henne.

 

Begravningen sker fredagen den 13 maj kl 11.00 i Bro kyrka, vilket annonseras i lokaltidningarna för Bro och Bålsta. Det blir ingen samling efteråt.

 

Olles bortgång är sorgligt för alla oss grannar. Han har ju varit en stöttepelare för så många av oss. Vi minns honom när vi ser badhytten, strandmöblerna det utbyggda pumphuset och allt annat han gjort åt oss.

 

För föreningens räkning har jag beställt en krans till kistan via Floristhörnan i Bro (Maria Brofalk), som är Fonusombud och kommer att närvara vid begravningen. De som kan närvara vid begravningen kan beställa kistblomma (t.ex en ros för ca 50 kr). Man kan också hedra Olle genom att skicka kondoleansbrev eller blommografera till Ivy (Nyponrosvägen 2, 197 91 Bro).

 

 

Kontaktuppgifter till floristen (Fonus):

Maria Brofalk

Floristen, Bro centrum

Floristhornan@gmail.com

08 582 470 90

08 582 405 55

 

Spånga den 24 april 2016

Ingrid Lyberg


 

Tillbaka