Varning
utländska gäster på Björknäs camping

2018-07-02

Tillbaka


Uppdatering om läget från Åke Vedom
Jag har uppmärksammat att det bor några på Björknäs camping. Jag tror att det är Irländare i år igen. Tyckte mig höra några barn nere vid stora badet igår när jag var där med med mina barn.
Imorse såg jag genom köksfönstret att det åkte en utlandsregistrerad silverfärgad jeep på Björktoppsvägen. Vill att alla ska vara beredda/uppmärksamma på att det kan komma folk upp för att erbjuda arbete eller bara för att göra inbrott.
Att inte prata med dom mer än nödvändigt och att hålla dörrar och förnyade låsta. Släpp inte in dom man inte känner om man inte väntar besök. Dom är jätte duktiga på att lura speciellt dom äldre som inte kan språket eller behöver hjälp av något slag.

Mvh Åke Vedom 


 


Tillbaka