Båtiläggningen 2012
2012-05-05.

Tillbaka


Samling kl. 10.00. Det kändes lite kyligt, +10 grader. Det var molnigt men solen tittade fram efter en timme. Båtiläggningen gick bra som vanligt. Vi var drygt 30 personer som hjälpes åt med krattning av stranden, bortkörning av vass, målning av badhytten, och reparation av den fasta bryggen. Festkommitén hade dukat upp med varmkorv med bröd, dryck (typ läsk)  och kaffe. Solen tittade fram en liten stund men när den sedan försvann så började det att blåsa. Men då var allt klart.  Stranden blev fin, de flesta båtarna blev sjösatta och bryggan blev bra. Tusen tack till alla som hjälpte till.

PDF-bilder från den 2012-05-05

Fler PDF-bilder med Magnus F kamera den 2012-05-05


Här kommer den första båten i sjön.


Stranden städas.


Det blir en härlig roddtur till bryggan.


Det blev mycket vass som kärrades bort.


Badhytten målas med en ljusgul färg.


Olle, Robbin och Hasse lagar den fasta bryggen.


Festkommitén hade ordnat med korv med bröd och dryck och kaffe.


Korv med bröd.


Stranden blev jättefin.


Tusen tack till alla som kunde vara med!


Tillbaka