Grannsamverkan
Höstbrevet
2012-09-19

Tillbaka


Information från Närpolisen.

Höstbrevet 2012-09-19

 

Hej.

Efter en stor insats från polisen som startade i våras så har ett större antal individer frihetsberövats som är inblandade i inbrott i bostäder. Vi har lokalt märkt av en förbättring, men noterar en ökning i Kungsängenområdet från slutet av Augusti. Det är främst Brunna som drabbats och polisen och Grannstöd har intensifierat patrulleringen där dagtid. Vi kan dock tyvärr konstatera, när vi pratat med boende i Grannsamverkansområdena, att de inte nåtts av informationen via Varningsbreven vi skickat ut. Detta är högst beklagligt! En viktig del av Grannsamverkan är ju att vi samverkar... Vi är i stort behov av att få in tips och iakttagelser och detta förutsätter att vi gör de boende alerta och vaksamma. Jag vill samtidigt säga att de flesta områden fungerar föredömligt i detta avseende. Ta upp detta vid behov i samfälligheternas/motsvarande styrelser. Om ni känner att ni vill ha stöd och råd så är ni hjärtligt välkomna att höra av er! Polisen och Grannstöd lägger ner stora resurser och vi förväntar oss i gengäld att detta ska fungera! Se bifogad fil / Höstbrevet 2012/

Tillsammans jobbar vi för ER trygghet!

 

Höstbrevet i PDF-format - 2012-09-19


 

Björn Svensson,

Polisinspektör

Närpolisen i Upplands-Bro

 

Polisen är tacksam för tips på telefon 114 14

Vid brådskande fall telefon 112